Web Analytics Made Easy - Statcounter

چنگیز نوری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران با بیان اینکه بحران اقتصادی گریبان گیر شرکت مخابرات ایران شده، اظهار داشت: متوسط هزینه ماهانه نگهداری از هر سیم تلفن ثابت در آذربایجان غربی ۲۰ هزار تومان است و این درحالی است که با توجه به تغییرات فرهنگی و الگوی رفتاری، برخی از این خطوط فاقد کارکرد هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نزدیک به یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر در آذربایجان غربی از خدمات مخابرات منطقه بهره مند هستند در حالی که درآمد های موجود با نیاز مالی برای نگهداری و توسعه این شبکه همخوانی ندارد.

سرپرست مخابرات منطقه آذربایجان غربی خواستار همدلی و توجه همگانی برای نجات صنعت مخابرات کشور شد و بیان کرد: نیاز جدی به توسعه خدمات تلفن شهری، دیتا و تلفن همراه در استان احساس می‌شود که جز با افزایش اندک درآمد ها این خواسته محقق نخواهد شد.

وی تاکید کرد: شرکت مخابرات امروز در آذربایجان‌غربی به توسعه فوری شبکه تلفن ثابت بخصوص در مناطق محروم نیازمند است اما منابع مالی این توسعه باید از محل تغییر تعرفه گذاری تلفن ثابت تامین شود.

نوری با بیان اینکه تعرفه های تلفن ثابت در ۱۷ سال گذشته دچار تغییر اساسی نشده، گفت: این درحالی است که قیمت تجهیزات و هزینه های نگهداری از آن‌ها به شدت افزایش یافته است.

وی در رابطه با شرایط پیشنهادی برای افزایش تعرفه‌ها، اظهار داشت: در صورت تصویب این پیشنهاد تعرفه مکالمه همان تعرفه سابق ثابت باقی می‌ماند و فقط ممکن است هزینه نگهداری به صورت پلکانی و متغیر نسبت به شهر و روستا تغییر کند.

سرپرست مخابرات منطقه آذربایجان غربی به مردم این اطمینان را داد که این تغییر جزئی تعرفه تاثیری در سبد هزینه‌های خانوار نخواهد داشت و افزود: ما برای حفظ شبکه تلفن ثابت به عنوان سرمایه مالی و همگانی به همدلی و همراهی همگانی نیازمندیم.

به گزارش ایرنا، شبکه تلفن ثابت مخابرات ایران بیش از یک میلیون ۱۰۰ هزار نفر مشترک در آذربایجان‌غربی دارد.

برچسب‌ها همراه اول آذربایجان غربی ارومیه شرکت مخابرات ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: همراه اول آذربایجان غربی ارومیه همراه اول آذربایجان غربی ارومیه شرکت مخابرات ایران آذربایجان غربی تلفن ثابت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۶۷۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه ساخت مسکن چند درصد افزایش یافته است؟

حمزه شکیب با نقد «فرمول قدیمی ملاک عمل دولت برای افزایش سالانه دستمزد و حق الزحمه مهندسان ناظر»، می‌گوید برای تعیین رقم حق الزحمه مهندسان ناظر در سال ۱۴۰۳، اگر مبنای محاسبه «رشد هزینه‌های ساخت‌وساز» باشد، این رقم ۱۰۰‌ درصد باید افزایش پیدا کند، اما تعرفه‌ای که سالانه برای این منظور ملاک عمل قرار می‌گیرد، ارقام خیلی کمتر را لحاظ می‌کند که برای مهندسان، چالش برانگیز است.

به گزارش ایسنا، وی بیان کرد: تعیین حق الزحمه مهندسان سازمان نظام مهندسی همواره با چالش مواجه می‌شود و تقریبا همه‌ساله این دغدغه در بین جامعه مهندسان وجود دارد که به این موضوع برمی گردد که یک مقررات ملی ساختمان داریم.

شکیب افزود: مبحث دوم روشی را برای تعیین تعرفه مطرح کرده است که این بنیان به ۱۸ سال قبل بازمی‌گردد که از آن زمان تاکنون بازنگری درآن انجام نشده است. آن تعرفه هیچ تطبیقی با هزینه ساخت واقعی ندارد و به همین دلیل از سال ۱۴۰۱ پیشنهاد داده ایم این موضوع به روزرسانی شود.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان گفته است، سال گذشته به وزارت راه و شهرسازی پیشنهاد دادیم یک شورای تعیین شکل بگیرد که تیرماه سال گذشته انجام شد، اما به علت عدم تشکیل جلسات در وزارت راه و شهرسازی هیچ نوع خروجی در این خصوص نداشته‌ایم؛ لذا این چالش همچنان لاینحل مانده است. قطعا نمی‌توانیم از روش مبحث ۲ مقررات ملی ساختمان برای تعیین حق الزحمه مهندسان استفاده کنیم.

شکیب اظهار داشت: ما انتظار داریم تعرفه مهندسان نیز به اندازه سازمان نظام پزشکی به میزان ۴۰ درصد باشد یا اینکه برابر با افزایش حقوق کارگران به میزان ۳۵‌ درصد باشد. البته اگر بر مبنای هزینه ساخت باشد قاعدتا باید ۱۰۰‌ درصد افزایش پیدا کند. اما به لحاظ شرایطی که در کشور وجود دارد توقع جامعه مهندسی آن است که به اندازه نظام پزشکی یا معادل رشد حقوق کارگران باشد.

دیگر خبرها

  • راه اندازی فیبر نوری در ۳۴ روستای رشت
  • تعرفه معاینه فنی تنها یک سوم از هزینه این خدمات را پوشش می‌دهد
  • درخواست افزایش تعرفه معاینه فنی خودرو در سال ۱۴۰۳
  • ارایه خدمات درمانی به بیش از ۲۷۰۰ نفر در سطح استان 
  • این پز اجتماعی میلیون ها تومان برای افراد آب می خورد | سگ گردانی و درآمد میلیونی داگ واکرها
  • رشته‌های عفونی و خون متقاضی کمتری دارند/ شاهد گسترش مصرف سیگار هستیم
  • هزینه ساخت مسکن چند درصد افزایش یافته است؟
  • ورود ۸۵۳ میلیارد تومان نقدینگی به صندوق‌های با درآمد ثابت در هفته‌ای که گذشت
  • وصل شدن تلفن ثابت ۲ هزار مشترک مخابرات در گنبدکاووس
  • وصل شدن تلفن ثابت ۲ هزار مشترک مخابرات در گنبدکاووس به همت نیرو‌های جهادی